ویدئو| مدرسه شجره طیبه؛ روایت آرزوهای ناتمام ویدئو| مردم بندر جاسک اسلحه‌به‌دست منتظر آمدن نیرو‌های آمریکایی ویدئو | خاطره‌ای از اکبر عبدی از روزهای دفاع مقدس ویدئو | مرز ریمدان امسال برای زائران فعال نیست ویدئو | چهره زیبای کودک ۶ ماهه که پیدا شدن پیکرش، واکنش دردناک امدادگر هلال‌احمر را در پی داشت ویدئو | اشک‌های مجید صالحی مقابل منزل زنده‌یاد اکبر عبدی ویدئو | لحظه فیل‌شدن و برخورد موشک پدافندی پاتریوت، به مناطق شهری بحرین ویدئو | یکصد و چهل و ششمین شب حضور مردم مشهد در خیابان‌ها | الهی دشمن اش ویران بماند (۲ مرداد ۱۴۰۵) در جنوبِ جنگ | به دنبال رد جنگ از میناب تا جاسک ویدیو| قشقاوی: جنایت مدرسه طیبه میناب ریشه در افکار شیطان‌پرستی غرب دارد ویدئو| خاطره «اکبر عبدی» از رهبر شهید ویدئو| آخرین مصاحبه «اکبر عبدی» | از خدا می‌خواهم به ایرانی‌ها کمک کند ویدئو| سکانسی از بازی زنده یاد اکبر عبدی در فیلم سینمایی «آدم برفی» ویدیو| انتقام شهدای میناب از امریکا گرفته خواهد شد ویدئو| تیزر رسمی سریال «اعتراف می‌کنم» منتشر شد صوت| آهنگ جدید علیرضا طلیسچی با نام «ماجرای من» منتشر شد + لینک دانلود و متن ویدئو | آخرین وضعیت نام نویسی خراسانی‌ها در سامانه سماح برای سفر اربعین (۲ مرداد ۱۴۰۵) ویدئو | حال و هوای کربلای معلی بامداد ۲ مرداد ۱۴۰۵ فیلم کامل گفت‌وگوی جواد موگویی با سیدعباس عراقچی (قسمت دوم) سقوط یک پرندۀ ناشناس پس از اصابت در آسمان جزیرۀ قشم + فیلم (۲ مردادماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

ویدئو | جاماندگان کربلا در پناه گنبد طلا | مشهد مقدس میزبان عزاداران در شب تاسوعای حسینی (۲ تیرماه ۱۴۰۵)

مشهد مقدس در شب تاسوعای حسینی میزبان هیئت‌های عزاداری از شهرهای مختلف کشور است که برای عرض تسلیت ایام عزا به محضر امام مهربانی‌ها به پایتخت فرهنگی ایران آمده‌اند.
  • کد خبر: ۴۲۴۸۹۳
  • ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۷

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، بارگاه منور حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) میزبان هزاران زائر و دلداده‌ای است که اگرچه از حضور در کربلای معلی بازمانده‌اند، اما دل‌هایشان را در جوار گنبد طلایی امام مهربانی‌ها به قافله عاشقان حسینی پیوند زده‌اند.

زائران با حضور در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر رضوی، در آیین‌های عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان شرکت کرده و ارادت خود را به مکتب عاشورا ابراز می‌کنند.

جاماندگان کربلا در این روز‌ها با زمزمه زیارت عاشورا، برپایی دسته‌های عزاداری و شرکت در مراسم مذهبی، پیام ایثار، آزادگی و حق‌طلبی امام حسین (ع) را مرور می‌کنند.

بسیاری از زائران معتقدند که حرم مطهر رضوی در ایام محرم، جلوه‌ای از حال و هوای کربلا را در خود جای داده و فرصتی فراهم می‌آورد تا عاشقان اهل بیت (ع) با تأسی به مکتب امام حسین (ع)، مسیر بندگی، مقاومت و بصیرت را در زندگی خود دنبال کنند.

اینجا ببینید:

حرم مطهر رضوی در شب تاسوعای حسینی

خیابان نواب صفوی


خیابان آیت‌الله شیرازی
 
 
بلوار سردار شهید شوشتری
 
میدان فجر
پ
 
تقاطع چمران و گلستان
 
محمدرضا فنائی
تصویربردار و تدوینگر محمدرضا فنائی
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->